Dumdjäveln 2.0

Vad har hänt med begreppet rasism? Det som egentligen inte är rasism har blivit det, och det som egentligen är rasism är det helt plötsligt inte. Det har på något obegripligt och helt lobotomerat vis blivit så att endast svenskar kan vara rasister och då enbart mot speciella folkgrupper. På exakt samma sätt som kvinnor inte kan vara sexistiska (bara män kan ju vara det, det vet ju alla), kan inte heller invandrare, utlänningar eller "ny svenskar" (eller vad nu den korrekta termen nu lyder) vara rasister. Och här kommer min favorit del, om man påpekar detta eller säger till någon av dessa som inte kan vara rasist att de är rasister så blir man själv en rasist.

Att driva med amerikaner om att de är idioter, eller säga att alla fransmän är bögar fungerar och är helt accepterat, men man få inte säga ett ont eller ens skämtsamt ord om någon från forna Jugoslavien, muslimer eller någon från mellanöstern. Det ligger ett 100 procentigt ogenomträngligt tabu på detta, och självklart finner sig den fege svensken i detta.

Endast efterblivna människor som blivit tappade som barn är rasister, och då i ordets egentliga betydelse (man är emot folk som tillhör en annan folkgrupp). Men att ändra och försöka svartmåla logik och förnuft, genom att kalla vanliga människor som inte är xenofobi för rasister samt även kalla de som motsäger sig detta för rasister gör att orden "dumma djävel" får en helt ny innebörd. Hela den gruppen människor som tillhör klassen 'bakom flötet' blir totalt utklassade av den gruppen av människor som accepterar den nya rasistdefinitionen, nämligen den nya modifierade Dumdjäveln 2.0.

 

/Sven

Kommentarer
Postat av: Henrik Lindmark

byta hobby? hur går det för din blogg egentligen? jag har över 3000 besökare och du har? jag tjänar pengar på min blogg gör du? ska verkligen jag byta hobby då?

2008-11-30 @ 22:11:58
URL: http://livetsomhenke.blogg.se/
Postat av: Henrik Lindmark

alltså om du inte vet om det så finns det en anlidning att jag inte är så bra på skriva jag har dyslexi men kan lova dig det ser mycket bättre nu än vad det gjorde då jag började och då kommer vi till den andra anledningen till att jag bloggar för att bli bättre på stava och sånt och inte för att höra sånna som dig påmina mig om att jag inte skriver rätt för de ska du veta jag vet redan om det

2008-11-30 @ 22:59:43
URL: http://livetsomhenke.blogg.se/
Postat av: Henrik Lindmark

jo han har de :P aja en dag ska jag lära mig stava iallafall :p

2008-11-30 @ 23:31:04
URL: http://livetsomhenke.blogg.se/
Postat av: Linda

Att driva med amerikaner och deras land går absolut INTE inom amerikas gränser och det går inte heller att i Paris säga att fransmän är bögar!

2008-12-01 @ 11:33:42
URL: http://lindafunde.blogg.se/
Postat av: Oscar

Svennejävel är nog det vanligaste skällsordet bland ny svenskar. skönt att någon tog upp detta.

2008-12-01 @ 14:41:09
URL: http://metrobloggen.se/esch
Postat av: soeticz / behöver du hjälp med en bloggdesign?

ha en trevlig torsdagskväll :)

2008-12-04 @ 16:42:02
URL: http://soeticz.webblogg.se/
Postat av: CAROLA

intressant inlägg :)

2008-12-04 @ 19:22:56
URL: http://ymperia.com/carola.blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0