Läggning eller avvikelse?

Diskriminering är idag ett ord som på mångas läppar uttalas med förakt. Nåde den som könsdiskriminerar, rasdiskriminerar eller det kanske värsta av allt, diskriminerar någon som är homosexuell.

Homosexualitet går under benämnelsen "sexuell läggning" parallellt med hetrosexualitet och bisexualitet.
En liknande benämnelse är  "Sexuell avvikelse" där man bland annat finner pedofiler, nekrofiler, koprofiler etc.
Det förvirrande är att det inte finns några som helst riktlinjer för huruvida en sexualitet hamnar under benämnelsen "sexuell läggning" eller "sexuell avvikelse".
Ändå är det helt okej att rynka på näsan åt någon med benämnelsen "sexuell avvikelse". Personer i denna grupp blir nästan legitimt diskriminerade men nåde den som diskriminerar homosexuella. Jag skulle vilja upplysa alla som läser detta att det är precis lika onaturligt att vara homosexuell som att tända på till exempel bajs, barn eller träd. Trots detta arbetar samhället systematiskt för att homosexuella mer öppet ska kunna visa sin läggning, att personer med andra onaturliga avvikelser tvingas smyga med sin sexualitet skänker man inte ens en blick.

Den grupp med inom kategorin sexuell avvikelse som anses mest legitim att diskriminera är pedofilerna. Självklart tycker jag själv att sexuellt utnyttjande av barn hör till bland världens värsta brott. Men av alla världens pedofiler är det bara någon enstaka procent gör detta, dock är det helt okej att påstå att alla pedofiler är våldtäktsmän men nåde den som menar att alla bögar våldtar oskylda pojkar om nätterna.
Hemsidan http://www.pedofil.se/ tvingades stänga ner på grund av sin inriktning, trots att den egentligen bara gav grundläggande information om pedofiler. Det skulle väl aldrig bli tal om att tvinga en homosajt stänga ner på grund av sin inriktning.

Jag vågar påstå att det helt och hållet är av feghet och inte en smula av humanitet som samhället accepterar de homosexuella. De är helt enkelt fler än personerna som tänder på bajs och därför utgör de en målgrupp för politisk propaganda.


Enligt mig är hetrosexualitet den enda sexuella läggningen och allt annat ät avvikelse. Jag vill med detta inlägg indikera några av diskrimineringsfrågans i dunkel höljda vrår.


/Bernt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0